SERVICII

aa

Investigatii conjucale

Verificare suspiciuni de infidelitate . Adulter: probe foto – video – audio . Verificari pre si post maritale ( moralitate, seriozitate, sinceritate, vicii, pasiuni, relatii anterioare sau paralele, verificare copii din alta relatie sau copii nedeclarati, patrimoniu, existenta problemelor de sanatate nedeclarate, origine, etnie, religie ) . Date si informatii despre conduita, moralitatea si fidelitatea unei persoane inainte de incheierea casatoriei .

 

Investigatii de familie

Investigatii privind comportamentul deviant al minorilor ( comportament public, consum de droguri si alcool, violenta, vicii, aderare la gasti de cartier sau secte religioase, prostitutie, posesie si provenienta de bunuri si sume de bani nejustificate ) . Persoane disparute (adulti, copii, batrani, bolnavi psihic) care nu sunt in cercetarea politiei . Identificare copii din afara casatoriei. Verificari copii ( urmarire, conditii de ingrijire a minorilor aflati la celalalt parinte, localizare minori ascunsi de un parinte in dauna celuilalt ). Identificare surse de venituri si cheltuieli nejustificate ale partenerului . Identificare relatii extraconjugale. Identificare si localizare rude/ persoane in viata sau decedata, stabilire si apartenenta la arborele genealogic . Angajeaza unul dintre detectivi particulari ai firmei noastre pentru a face Investigatii de Familie

 

Investigatii economice

Informatii societati comerciale active, depistare filiere societati fantoma, cesiuni fictive Verificarea potentialilor sau actualilor parteneri ( moralitate, solvabilitate, vicii, renume, patrimonii, situatie familiala, rude sau prieteni la societati concurente ) – Verificare bunuri mobile sau imobile angajati, parteneri – Verificare fidelitate, confidentialitate angajati – Flagranturi de mita si primire de foloase necuvenite – Verificari anticipate, paralele sau ulterioare pt. clienti credite si depistare debitori disparuti sau rau platnici pentru banci si societati financiare – Date si informatii despre compatibilitatea unei persoane fizice cu cerintele impuse de angajator – Loialitatea angajatorului in raport cu angajatorul – Cinstea si corectitudinea angajatului la indeplinirea sarcinilor de servici – Comportamentul angajatului de natura a afecta imaginea publica si de a prejudicia interesele angajatorului.

 

Investigatii diverse

Investigatii pe persoana (identitate dupa descriere sau numar de inmatriculare auto, localizare, patrimoniu, relatii de grup, surse de venituri, tip de afaceri derulate, etc. Conduita si moralitatea publica a unei persoane (observare in spatiul public, filaj, etc.) Comportament ascuns sau vicii ascunse dobandite de o persoana . Investigatii privind adresa, ocupatia si stilul de viata al unei persoane (identificare domiciliu, date de stare civila, loc de munca, etc) Antecedentele unor persoane.Filaj si urmarire cu mijloace auto, observare stationara .Contrafilaj pentru persoane urmarite si blocare/derutare filaj. Verificarea si supravegherea persoanelor din anturajul minorilor.

 

aVREI SA ANGAJEZI UN DETECTIV? Trimite-ne un mesaj sau suna la 0363 101363